FAQ Page

Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Voor wie is Online Coaching geschikt?

Online coaching is voor mensen die graag begeleiding willen in het behalen van hun doelen, maar niet de tijd, de kennis, het geld of de behoefte hebben aan fysieke, personal coaching. Online coaching zorgt ervoor dat jij, met goede communicatieve begeleiding, alsnog je resultaten en doelen kunt behalen terwijl je alles via jouw tijdschema invult.

 

Wij vragen enige zelfdiscipline tijdens de coaching. Wij geven jou alle tools om het gewenste resultaat te behalen, die jij zelf dient uit te voeren (en in de toekomst uiteindelijk zelfstandig kunt blijven herhalen).

Wat gebeurt er als ik een pakket heb gekocht?

Zodra je een Online Coaching pakket hebt gekocht wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen om het intake formulier met jou in te plannen en jouw doelen en wensen in kaart te brengen.

 

Na het invullen van het intake formulier ontvang je bijbehorende documenten met informatie, uitleg en tips omtrent voeding, trainingen en het Online Coaching proces.

Hoe ziet de Online Coaching er globaal uit?

Je krijgt begeleiding in het behalen van jouw doelen op het gebied van training en voeding. Wekelijks heb je contact met jouw Online Coach om je progressie en vragen te bespreken. Je ontvangt feedback, tips en periodieke aanpassingen in je schema’s om het maximale uit je coachingtraject te halen.

Hoe verloopt het contact tijdens de Online Coaching?

Je hebt wekelijks contact met je Online Coach om het verloop van je traject te bespreken. Hierin worden vragen gesteld, gebeurtenissen besproken en eventueel wijzigingen gedaan binnen je schema's waar nodig is om te zorgen dat je optimale resultaat blijft behalen.

 

Heb je het Premium pakket gekocht? Dan kun je jouw coach ieder moment van de dag berichten met betrekking tot jouw Online Coaching traject via Whatsapp of mail. Je ontvangt dan z.s.m. bericht terug.

Hoe lang duurt een pakket?

Alle Online Coaching pakketten duren 3, 6 of 12 maanden

 

Vanuit onderzoek en praktijkervaring zien we dat er in het algemeen weken tot maanden nodig zijn om te werken aan nieuwe gewoontes en te leren volhouden. Tegenslagen en terugvallen komen vaker voor wanneer je wat langer bezig bent. Dit is juist de periode waarin je het meest uit de coaching kan halen, om er een leefstijl van te kunnen maken dat je kan volhouden.

Moet ik lid zijn van een sportschool?

Nee, zeker niet! Er bestaan genoeg trainingen die je op eigen locatie kunt uitvoeren zoals thuis, in de tuin of buiten in een park. De schema's worden persoonlijk gebaseerd op jouw middelen en omstandigheden.

Wat als de sportscholen sluiten?

Door de lockdowns kan het voorkomen dat jouw sportschool tijdelijk gesloten is. Mocht dit gebeuren, dan wijzigt je coach op aanvraag van jou, jouw schema’s zodat je alsnog maximaal kunt trainen met de middelen waarover je beschikt.

Voor een kleine investering kun je goede tools aanschaffen om op eigen locatie een kwalitatieve training uit te voeren. Uiteraard kun je informatie over handige tools en accessoires vragen aan je coach welke je het beste kunt aanschaffen.

Kan ik mijn coaching verlengen?

Dat kan zeker! Deze optie wordt aangeboden nadat je jouw pakket hebt afgerond.  De verlenging loopt dan verder via een maandelijkse abonnementsdienst en is maandelijks opzegbaar.

Zijn de pakketten maandelijks opzegbaar?

De Online Coaching pakketten zijn niet maandelijks opzegbaar. Zodra jij voor een 3, 6 of 12 maanden Coaching traject hebt gekozen, kun je deze tussentijds niet opzeggen.

 

Je kunt alleen je coaching maandelijks opzeggen wanneer je al een pakket van 3, 6 of 12 maanden hebt afgerond en momenteel in je maandelijkse verlenging zit.

Heb je nog niet gevonden wat je zocht?